Naglar

Det tog längre tid än va ja trodde att fixa naglarna men fint blev det. jag är jätte nöjd. Synd bara att det är så dyrt, men ska försöka att göra de ibland alla fall. Inte väldens bästa bild men..


Söndag

Sitter och väntar på att gå ner på stan. Ska nämligen fixa mina naglar idag. var ner och beställde en tid i går, å fick en idag. de var snabbt tycker jag. Ska blir riktigt kul, är lite nervös men är säker på att de kommer att gå bra. Ni får se bilder när ja kommer hem.

Det är tur att min mormor har ett bra minne, hon är den enda som sagt grattis på namnsdagen till mig idag. Det är ju Maria-dagen idag. Hade nästan glömt bort det själv.

Idag har jag inte gjort någon nytta alls, måste nog göra lite nytta när jag kommer hem igen. Måste nog sätta mig å plugga lite då tror jag. Sen måste jag diska. skulle även behöva byta gardiner, kanske ska satsa på de när jag kommer hem igen. Man kan ju inte ha julgardiner när det blir mars. Måste nog ta bort mina tomtar me. Man tänker knappt på att dom står där men jag har ju sagt att det snart är påsk och då kan man inte ha tomtar framme.

Melodifestivalen avklarad för idag

Har precis koll at på melodifestivalen, dom som gick vidare till final var väl okej. Var ingen som var jätte bra idag. Tycker inte någon har varit särsklit jätte bra i år, en så är det. Inget jag kan göra åt. Dom sjunger bättre än mig alla fall, så ja ska inte klaga.

Sitter här och tänker på dig, saknar dig så mycke. Önskar att vi kan träffas snart. Kan liksom inte sluta att tänka på dig. Önskar att ja fick lördagsmysa med dig. Önskar ja kunde prata me dig varje dag. Önskar att du var min. önskar att vi kunde träffas ofta. önksar du kunde skicka gulliga sms till mig. önskar att du kunde svara på mina frågor. Jag tycker om dig väldigt mycket, men vet inte om du tycker om mig lika mycke. Önskar ja fick veta hur de ligger till mellan oss. önskar att allt ska bli bra. jag vill inte mista dig. även om det inte kan bli vi så vill ja ha kvar dig som vän.

om man har så många frågor som jag har,vad ska man göra då? Hur ska jag få svar på alla mina frågor? Finns det nåt jag kan göra? Eller ska ja bara vänta på bättre tider? jag är trött på att bara gå å vänta, så kan nån bara tala om hur ja ska göra!!!

Lördag

Jag sitter här och har jätte tråkigt. Idag har ja försökt att läsa en bok till skolan, men den är hur tråkig som helst och jag fattar ingenting när jag läser, så det går väldigt sakta framåt. Hoppas det inte är jätte viktigt att man läser allt, för det kommer jag inte göra. Skulle vilja hitta på nåt ikväll, men tror samtidigt att jag behöver en lördag för mig själv. Eller behöver man verkligen de? Känner att ja e nog beroende av att träffa människor, hatar att vara själv, speciellt på helgerna, då ska amn ju ha kul me sina vänner.

YES!!

Gudrun och Björn och åkte ut idag, det var helt rätt. Äntligen så åkte hon ut!! Jag har velat länge att hon ska åka ut, hon är inte så bra, men nu fick ja som ja ville. Nu ska ja lägga mig i sängen å kolla på film, har inte bestämt vilken än men nån blir de.

God natt!

fredagsmys..

Sitter å kollar på let´s dance. Tänkte att ja inte skulle blogga om de, men de blir
nog så alla fall. Musikaltema.





Mattias och Cecilia
(pasodoble)
Dansa bra idag, som alltid me andra ord. Cecelias klänning var lite speciel, men i dans ska man ju egentligen inte kolla på kläderna, men det gör man ju ändå. Vi får se vad juryn säger, inte bästa kritiken (6-6-8-8=28) det var helt okej. Jag vill att dom ska gå vidare.





Gundrun och Björn
(pasodoble)
Väldigt fin klänning. Gudrun har blivit bättre och bättre för varje vecka som har gått, men ja tycker inte om dom. Hållningen var inte jätte bra tycker jag. Hon glömde händerna. Tekniken var inte så bra. Inte så bra från juryn. (4-5-5-4=18) Dom behöver inte gå vidare till nästa vecka, de gör absolut inget att dom åker ut.




Claudia och Tobias
(pasodoble)
Bra början. Bra dans trots skada. Bra hållning.Tycker att dom kan gå vidare til nästa vecka. Riktigt bra från juryn. (8-8-7-8=31) Man blir glad när man ser dom.



Willy och Charlotte
(pasodoble)
Han försöker verkligen och han gör så gott han kan. Visst det är mer underhållning, men et blir bättre och bättre för varje vecka som går. Inte så bra från juryn, som vanligt. (4-5-5-3=17)






Molly och Jonathan
(jive)
Jag älskar denna dans. Skulle vilja kunna dansa den. Molly måste släppa loss mera. Inte jätte bra om ja får säga mitt, lite stelt. Bra tema. Inte så bra från juryn, fick beröm för temat men inte för dansen. (7-6-6-5=24) Gör inte så mycke om dom åker ut idag.



Stefan och Malin
(pasodoble)
Bra början på temat. Synd att dom tappa bort sig lite. Men det var riktigt bra dans. Riktigt bra från juryn. Bra teknik. (9-9-9-9=36) Vill att dom ska gå vidare till nästa vecka. Dom är riktigt bra.






Fredag morgon..

Sitter här å har ätit frukost till Smallville, älskar de programet. Nu blir det ett inlägg här, sen ska ja sätta mig och läsa lite, å så blir de att sätta lappar så man kommer ihåg lite till tentan. Sen ska ja försöka mig på mina kompletteringar som jag har, kan vara skönt att bli klar me dom. Har ju hela helgen på mig att plugga. Men ska även läsa inför teknikveckan nästa vecka, just nu känns det som det är viktigare än de andra, man vill ju hänga me på lektionerna. Så dagen kommer alltså gå åt till att plugga.

handlat...

Tack Tess, för att vi kunde åka till Maxi å handla. Känns bra att kylen och frysen inte är tomma längre. Har varit en soft dag, men har känt mig lite seg. Men  skönt att vara ledig i morgon me, så kan de gå när läraren är sjuk. jag som trodde att vi som lärare inte ska vara sjuka, men men inget att göra åt.

Detta blev mitt melis idag :) Tårta å smörgåsrån :)







Varför ska..

..svartsjuka finnas. Hatar denna sjuka. Drabbas så lätt av den. Har inget immunförsvar mot den sjukdomen. Vet inte vaför just jag ska drabbas av detta, gör det alltid! Kan ingen ta bort den, vill inte ha den! Eller vet någon hur man botar den, såna fall får ni gärna säga till! Det är så töntigt av mig att bli svartsjuk för allt, även om de kanske inte är något att bli svartsjuk på. Jag tror att det kan ha me självförtroendet, men ja känner att mitt självförtroende är ganska bra just nu, så kanske inte är de heller. Men någonting är det väl. Men tror att ja måste sluta tänka på det, då kanske de blir bättre så småningom, om jag har tur. Eller det är kanske människorna runt omkring mig som drabbas. Om ni märker av detta så måste ni säga till mig, så jag får bort dom dumma tankarna! För dom borde ju inte finnas där, eller har jag fel? Ska nog börja att tänka på mig själv i stället för alla andra männskor. Alla andra får sköta sig själva, varför ska ja ta ansvar för de! så från och med nu ska jag bara tänka/fokusera på mig själv. Tänka på andra kan ja väl göra, men ska fokusera på mig själv. Ska försöka få bort alla negativa tankar, de tar bara på krafterna och det orkar man inte i längden. Å jag orakar inte må dåligt just nu, jag orkar inte me skolan då. det är så skönt när jag tränar för då är tankarna helt borta, tänker bara på träningen då, det är bra. hjärnan blir kanske inte tom på tankar, men för tillfället försvinner dom.


Tvättdag..

Ställde klockan tidigt för att börja tvätta, när ja har tagit fram tvättkorgen så märker ja att ja inte har nåt tvättmedel hemma!! Snacka om surt! Så de var ju bara att gå till affären. Nu är den första maskinen startad alla fall. Ska passa på att skriva lite mellan maskinerna.


Sova snart...

Sitter å lyssnar på lite musik och kollar lite OS. Har suttit å kollar massa bilder från
sommaren -09,vad jag saknar det. Speciellt studenten, det var en underbar dag. Får
nästan tårar i ögonen när jag tänker på det. Det var så många känslor den dagen. Man var ledsen för att man skulle lämna skolan. Man var glad för att man klara det. Sen fanns det många flera känslor den dagen.
                
          
Ja det är inte lätt att sakna någonting. Kan ju inte spola tillbaka tiden även om jag skulle vilja de.

Sen finns det ju andra saker som jag saknar med det vet ni väl redan. Så de behöver ja inte skriva igen. Men måste bara tala om att jag saknar någon att krama, någon som vill vara med mig dygnet runt. Nej, nu ska vi inte tänka såna tankar, de blir så svårt att sova då. Och eftersom ja tänkte gå å lägga mig nu, så ska vi inte tänka mera på det.

God natt!!

Älskar detta väder!!

Oj vilket härligt väder de är ute, kunde ha varit ute å gått hur
 länge som helst. Har i alla fall varit å ställt mig i kö för lägenhet nu,
 de känns bra. Så är det bara att vänta å se vad som händer i
framtiden, väntar på flera resultat eller vad man ska kalla de,
 två sommar jobb sökta åsså lägenheten.

Nu ska ja sätta mig å läsa lite















På me solglasögonen så går vi :) ------------------------>


God morgon!

Det var riktigt skönt att ta lite sovmorgon idag. Känns som jag ska göra massa saker idag. Ska skriva mitt CV och ska även skriva ett personligt brev. Sen blir de att söka sommarjobb till tusen! När ja har jobbat i sommar vill ja köpa en ny data och så vill jag köpa en dammsugare. Det skulle inte vara fel med en ny soffa me, men vi får se vad pengarna räcker till. Sen ska jag även gå ner på stan å söka en större lägenhet. Har hittat en tvåa som ja gärna skulle vilja ha. Så hoppas att det bli någon ledig till sommaren, tidigast i juni eftersom ja har tre månaders uppsägningstid på den jag har nu. Ska inte bara söka sommar jobb, ska nog även söka nåt extra jobb, så man kan jobba lite helger så man får lite mera pengar. För mera pengar har ingen dött av, nej men jobbar man så kan man spara lite pengar, så man kan göra nåt roligt snart. Skulle vilja åka utomlands eller åka nånstans i sverige i sommar.

Igår provade jag yoga för första gången, det var roligt och skönt. Fast samtidigt var det lite svårt, man skulle ju koncentrera sig på andningen hela tiden. Men jag tror att man behöver gå på det ett par gånger så blir de säkert lättare. När jag har gått ett par gånger så kan ja berätta om de känns bättre och lättare.

Söndag, ingen rolig dag

Igår hade jag en jätte bra dag. Men idag har jag mått skit. Men får väl skylla mig själva antar jag. Nu kommer de blir lugnt med alkohol ett tag. Så här kan vi inte hålla på. Har legat i soffan hela dan, gick ur sängen vid 12 å sen har ja legat i soffan resten av dagen. Eller nu har ja lagat mat me, de var nog behövligt. Har inte ätit något på hela dan, eftersom ja mått illa.. Idag blir de absolut att sova tidigt, så jag orkar med en heldag i skolan i morgon. Ny vecka de betyder nytt ämne, denna vecka är det biologi och kemi vecka. det ska bli kul, och det är inte så mycke att läsa denna vecka, det är skönt.

Ensam...

Sitter här och saknar någon att fredagsmysa med. Hatar att vara själv på helgerna! Vill träffa dig, men de är väl dumt. Efter förra gången blev allt bara konstigt, å vill inte att det ska bli så igen. Så det är väl bara att vänta och se vad som händer i framtiden. Men det är så jobbigt att vänta, men måste nog lära mig de. Vad ska ja annars göra. Jag kan inte bara stänga av känslorna och gå vidare. Eller de e kanske så jag måste göra, för att inte fastna i gropen. Jag vill bara att det ska bli bra. I veckan har jag mått bra, har inte hunnit tänka på annat än skolan, men nu när jag hinner tänka på annat än skolan så kommer de dåliga igen. Jag vill prata varje dag, men ja känner mig lite efterhängsen när de e jag som börjar prata hela tiden. Nu lägger ja bollen hos dig. vill du prata med mig så får du visa det. Ja tänker inte göra mera nu känner jag. Varför ska jag anstränga mig när jag inte får någon respons. jag vill inte att det ska vara så här.  nu har ja tömt huvudet med lite tankar, kanske de känns lite bättre.

Nu ska ja kolla vem som åker ut från Let´s dance, sen blir de att sova. God natt!!

Fredag betyder Let´s dance!!

Elin och Daniel (rumba)
Fina kläder. Bra dans. Bra beröm från juryn. Kul att kolla på. (7-7-7-5=26) Tycker inte riktigt om Elin, men Daniel får gärna vinna. Eller man skulle ju vilja dansa me han! Undrar om man verkligen skulle klara att dansa me han. Eller skulle man dregla för mycke, skulle man kunna koncentrera sig på dansen då? Hmm.. de är en svår fråga!

Mattias och Cecilia (rumba)
Bra dans. Väldigt bra rumba enligt Tony. Jätte bra från juryn. (8-8-8-9=33) Ja tycker att Mattias och Cecilia är jätte bra. Vill nog att dom ska vinna. Mattias har ju bott typ här där jag bor. Får absolut inte åka ut!

Molly och Jonathan (tango)
Jätte fin kjol. Händelserik dans. Fin tango. Inte jätte bra från juryn, men ganska. (6-7-6-7=26) Vill inte att dom ska vinna, men dom kan få gå vidare till nästa vecka.

Gundrun och Björn (rumba)
Oj, vilken klänning. Är avundsjuk på hennes ben, så snygga trots hennes ålder. Det var mest Björn som dansa. Inte jätte bra från juryn. (5-5-5-4=19) Vill att dom ska åka ut. Gundrun dansar inte bra, eller de e bra men inte tillräckligt bra för att gå vidare.

Claudia och Tobias (rumba)
Jeans i en rumba? Nej de tycker vi inte om! Bra dans. Bra från juryn. (9-9-9-9=36) Oj, blev chockad över poängen, tyckte inte att det var så bra. Men dom får gärna gå vidare, tycker om dom, även om dom inte hade jätte bra kläder för dansen.

Stefan och Malin (rumba)
Bra dans. Inte för svårt. Dansar ungefär lika mycke båda två. Jätte bra från juryn. (9-8-8-8=33) Dom behöver inte åka ur, dom är bra. Men vet inte om ja vill att som ska vinna.

Willy och Charlotte (rumba)
Han försöker alla fall. Han har sin egen teknik. Han är duktig. Hans dansar inte så mycke. Inte så bra från juryn. (3-4-4-4=15) Nej varför är han kvar, men det är väl underhållning antar jag. Men jag vill att dom ska åka ut.

Jag sammanfattar detta med att Gudrun eller Willy ska åka ut, men det är ju bara bad jag tycker. Sen får vi se vad resten av Sveriges befolkning tycker. Hoppas dom håller med mig. En till som skulle kunna åka ut är Elin, hon är inte övertygande tycker ja. Men som sagt vi får se vad som händer.


Ica

Jag ska handla på nya ica-affärer oftare tror jag. Då får man gåvor. Fick ett erbjudande om tårta idag, så tänkte att man kan väl passa på, det är ju inte varje dag man äter tårta. Så gick i väg till ica å köpte godis till kvällens let´s dance å så fick ja en tårta. Så blir att äta en bit i kväll. Har städat, har bara badrummet kvar, de känns bra. men de går så snabbt me badrummet, eftersom de e så litet. Nu ska jag börja med paj, som det blir till middag. när ja ätit blir de att städa klart, lika bra att göra de när man är på gång. ska även byta lakan i sängen. Kommer kännas som nytt när jag är klar.

Fredag eftermiddag..

Har precis ätit lite lunch. Det gick bra på redovisningen idag, fast ja var väldigt nervös. Och jag sa inte allt som ja skulle, men de blev bra alla fall. Fick sluta redan 11 eftersom vi var klara så tidigt. Skönt att komma hem tidigt en fredag. Ska nog fixa en paj till middag de passar på en fredag. Godis och och let´s dance är riktigt fredagsmys om man frågar mig. Så blir min fredagkväll. Nu ska ja plocka lite här, behövs städas lite.


Fredag..

God morgon alla glada!
Sitter och har precis ätit frukost. känner mig duktig som gick upp tidigare än vanligt. Men det är för att ja ska hinna duscha innan jag går till skolan. Fast det är -10 tänker jag gå till skolan. Det är så skönt att gå en promenad på morgonen. Känner mig duktig en gång till då jag stängde av datan tidigt i går. Även om ja la mig å kolla på film men hade jag haft datan igång hade de blivit senare. Idag blir de halvdag i skolan, som består endast av redovisning. Vet knappt vad jag ska säga, men hoppas de går bra. Men vi hörs senare, nu blir de duschen å göra mig i ordning.

Ha en bra dag! Puss! Puss!

God natt!!

Nu ska ja stänga av datan. blir nog att kolla på film innan ja lägger mig.

Orkar inte skriva nåt. så God natt!!

Hur?

Jag vill pierca mig men vet inte hur!!


Vilket tycker ni e snyggast??


Vilken skulle passa mig??










Bra dag..

Dagen blev bra, men lite flams. Men klara blev vi. Nu är jag hur trött som helst, sitter här å funderar på hur jag ska orka laga mat. Man kanske ska gå å lägga sig tidigt idag. De betyder att man måste stänga av datan i tid. ska man orka me skolan så måste man nog. Skönt att vi går bara halv dag i morrn, sen lbir de helg. Blir en hyffsat lugn helg, på söndag ska ja verkligen sova ut. Nej nu ska ja nog försöka att orka laga mat, hoppas ja inte somnar på vägen...

Puss!Puss!

De enda ja vill

Det enda jag vill


En sekund blir till år och regnet det slår
mot fönsret som hjärtat för dig vi fick en minut
sen tog pengarna slut jag hann aldrig säga,
jag saknar dig och jag lovar att du finns här inom mig



jag vet om du orkar att vänta
jag vet att det kommer en dag, en plats och en tid
för oss bara du och jag, jag vet jag känner din längtan
och jag ber dig, tro på mitt ord

det enda jag vill är att få vara där du är
långt bort här ifrån dit jag inte kan nå
går dina dagar förbi men månen ger ljus
i en natt utan slut försöker att säga
jag saknar dig och jag lovar du finns här inom mig



jag vet om du orkar att vänta
jag vet att det kommer en dag, en plats och en tid
för oss bara du och jag, jag vet jag känner din längtan
och jag ber dig, tro på mitt ord
de enda jag vill är att få vara där du är



jag vet om du orkar att vänta
jag vet att det kommer en dag, en plats och en tid
för oss bara du och jag, jag vet jag känner din längtan
och jag ber dig tro på mitt ord
det enda jag vill är att få vara där du är







Soffpotatis

Nu har ja bara suttit här i 6 timmar å inte gjort ett gnota. har bara suttit å lyssnat på musik. har varit hur skönt som helst att bara sitta. man måste ha såna dagar me. nu snart blir de sängen ska upp tidigt i morrn. Å i morrn får jag inte försova mig. Ja å Tess ska gå till skolan, skönt me en promenad på morgonen.

Undrar om ja är nervös för något, med tanke på att jag drömmer så mycke på nätterna. Inatt drömde ja en jätte konstig dröm. Först skulle jag åka buss med en kille, han brukar jämt åka buss, men i drömmen hitta han inte alls, å han visste inte hur man gör när man åker buss. Sen var ja på ett ställe å träffa nån kille. han skulle pussa mig men han var tvungen att fråga sin mamma först. Helst sjukt va man kan drömma. Ja undrar verkligen var drömmarna kommer ifrån. Ja hoppas alla fall att ja slutar drömma massa konstigt nu. Man blir så trött när man drömmer en massa. Men det är väl inget man kan göra åt, eller kan man de?


Ändrad...

Någon person i denna värld har ändrat min musiksmak.. Eller är de generna från pappa som kommer fram. Har iaf börjat lyssna på lite mera rockig musik. Men har inte släppt den andra musiken helt, de kan man ju inte göra. Har bara utökat musiklistan :)

Musik

Skönt att de inte var så mycke att läsa till nästa vecka. Snacka om att byta genre på muisken, nyss lyssna ja på Elvis å nu är de Hammerfall.. Men de väl bra att man lyssnar på olika musik.. Annars kanske man tröttnar.. Nu blir det att ta de lugnt resten av dagen känner jag. Kan ju inte plugga ihjäl sig.. skulle behöva plocka undan lite här, men de hinner ja me någon annan dag, fast måste göra de innan lördag då Maria kommer hit innan vi åker till Rebecka. Men hinner med de på fredag, eftersom ja slutar 12 då

Semla och te

Sitter å dricker te, äter semla och lyssnar på Elivs. Det är livet de, älskar hans musik. Känner mig duktig idag, har satt massa lappar i mina böcker. Ska sätta mig och läsa lite till nästa vecka om en liten stund. Idag är det en bra dag, känner mig glad å inte de minsta ledsen. Kanske hjälpte med den där duschen igår, som var lagom lång och varm. Önskar de vara så enkelt. Eller så är de bara en bra dag idag. Hoppas på flera såna dagar. Nej men nu känner ja mig taggad för att läsa, men vi hörs senare.

Tankar...

Ena dagen känner man si och den andra dagen känner man så.. Hur ska man då veta hur man ska göra med allt? Det är ju jättesvårt, men de e kanske så livet är. Kanske ska vara så, ja vet inte. En sak som är säker att de finns känslor inom mig alla fall, annars tänker man väl inte på en person hela tiden. visst jag kan ju koncentrera mig på skolan, men tankarna hamnar lätt på dig. Känner att bollen ligger hos dig nu, vill du att detta ska utvecklas så är det upp till dig. Men du ska absolut inte känna att du behöver skynda dig. Ta den tid du behöver för allt. Jag är glad så länge vi kan prata med varandra, å kan umgås som kompisar.

Bra dag

Fast den börja inte jätte bra, ja vakna halv nio, mne som tur var kunde jag åka me Tess. Hon kom å hämta mig kvart i nio. Tur att ja hann ta med två mackor. annars hade dagen varit helt förstörd. men som sagt jag har haft en bra idag.. Fast lektionerna vara lite tråkiga, men de e väl inget man kan göra åt.. Har fått ett smeknamn idag, FnitterAnna.. de kan nog funka, de e ju inge elakt:) Jag kom fram till att det är bättre att jag fnittrar än att ja gråter, å de höll min grupp med om..

Äta?

Vad ska man äta idag för att orka träna om en timme? De blir nog bara nåt lätt, känner mig inte jätte hungrig. Idag  blir det träning med Johanna, blir ett medelpass...

hoha dode bobrora soså hohörorsos vovi sosenonaror!
pusspuss


Kort dag i skolan idag

Känns jätte skönt att sluta tidigt idag, så man hinner läsa allt till i morgon. det är inte jätte mycke, de e skönt. Men börjar bli lite nervös för intervjun jag ska göra på onsdag, vet inte alls vad jag ska säga eller någonting.

Sammanfattning av helgen som varit:
   Lördag: Skrev klar min text (som ja lämna in igår kväll) Efter de så plocka ja undan lite här hemma. Sen gjorde jag mig klar för att åka till Uppsala. Där jag träffa mormor, vi tog en fika sen gick vi å köpte present till Sara (som hon belv väldigt nöjd med) Sen satte jag mig på bussen å åkte till Sara. Där jag, Ankis och Katte hjälptes åt med maten, medan Sara sprang runt och gjorde massa annat. Vid sju tiden ungefär kom de flera människor. Maten var jätte god och vi hade jätte trevligt. Vid tio ungefär tog vi bussen till Uppsala för utgång. Ja å några tjejer till gick till Hyllan, vi hade de trevligt, men tror vi hade haft roligare om vi hade gått någon annan stans, men det är lätt att vara efterklok. På natten åkte ja hem till Sara å sov där. Mycket lyckad kväll!
    Söndag: Vakna å kände mig inte så bakis, skönt. Men ja fick veta en sak  som ja inte alls ville veta! Jag och Sara åt frukost med Katte, blev kycklingrullar, de var gott. Sen satt vi å kolla lite på OS. åsså begav vi oss i friska luften en stund för en liten promenad. Senare blev de temys med OS-tittande. Under denna dag hann vi att prata om allt mellan himmel och jord, kändes verkligen jätte bra att prata av sig lite. å bara få säga precis vad man tycker och tänker. Tack Sara för denna dag! På eftermiddagen åkte jag hem till mormor för att äta mat, de blev potatisgratäng och kassler, de var riktigt gott. vi hann även med att spela lite yatzy innan jag skulle ta bussen hem. när ja kom hem blev allt jobbigt, för så många tankar som hade vaknat till liv under denna dag var det inte konstigt att det var lite känslor som behövde komma ut. Tänker inte skirva upp alla tankar här, men kan säga att de var många.

Hade jättesvårt att sova igår, men de var väl inte så konstigt antar jag. Hoppas verkligen att allt kommer att lösa sig. orkar inte må såhär, vill inte att någon annan ska må dåligt heller. men har kommit fram till att på ett eller annat sätt kommer det att lösa sig. men känner att det skulle vara bra om vi kunde träffas å prata igenom detta. inte bara skriva va vi tycker/tänker på internet. tycker du att vi löser detta genom att inte prata me varandra, kanske de e löst. fast från min sida har vi inte löst någonting, känner mig fortfarande förvirrad. Ledsen vet ja inte om ja kan vara mera, tror att tårarna tog slut igår. eller ja hoppas de, orkar inte vara ledsen mera. Och egentligen vet ja inte vad det är att gråta över. men eftersom ja tar åt mig av minsta lilla så blir det så att tårarna bara rinner.
   vet att en del kanske tycker det är jobbigt att läsa vad jag skriver, men jag tvingar ingen i världen att läsa mina inlägg. ja känner att ja har bloggen för att ja ska kunna skriva av mig, å få ur mig alla konstiga känslor. har ni något emot vad jag skriver så är det bara att sluta läsa.

Alla <3 dag

Jag vet inte om ja ens orkar skriva hur jag mår idag. Men vill tacka min underbara vän Sara som har funnits för mig idag!! Annars hade jag inte orkat med denna dag!! Just nu vill jag bara bort  här ifrån!! Känner att ja skulle kunna skriva hur mycke som helst idag, men orkar verkligen inte skriva. Det är så svårt när det är tårar i vägen!!

Let´s dance!

Sitter å kollar på let´s dance. Har precis ätit en god middag. Men de e tråkigt att sitta hemma själv en fredagkväll. Önskar man kunde ligga bredvid någon person i soffan, å bara höra denna person andetag och känna hans värme. Saknar liksom de! Men är väl inget man kan göra åt nu, eller?!

Äsch ja ska inte skriva mera tankar nu! ska kolla på tv istället!

Fredag

Gick upp sju i morse å börja tvätta. Nu sitter jag och lite lunch, sen blir de att skriva för brinnande livet. vill bli klar idag!

Allt jag skrev igår var bara tankar som behövde komma ut. Kanske fel ställe att skriva dom på. Men nu blev det så. Hoppas att personen som tankarna handlar om inte blev rädd för alla mina tankar. Ville inte att det skulle ha en negativ verkan. Vill att vi ska träffas alla fall, kan känna att tankarna kanske försvinner om vi träffas. På ett eller annat sätt kommer vi säkert att lösa allt. Vill bara att alla ska må bra. vill absolut inte tvinga någon att göra något som denna person inte gillar eller mår dåligt av. Tänk om de kunde finnas ett program så man kunde få svar på alla sina frågor å funderingar.

Jag vill inte att detta ska rinna ut i sanden. Vill att allt ska bli bra. Vet bara inte vad ja ska göra, eller rättare sagt finns det nåt jag kan göra? Eller ska jag bara gå å vänta på bättre tider? Om ja är något bra kan ja väl få ett tecken på de, så ja vet någonting alla fall!

Förvirrad

Ja känner mig så förvirrad. Vad tycker/tänker du? Vad tycker/tänker jag? Vad ska jag göra? Vad är jag för dig? Vem är jag för dig? Ibland känner ja mig som luft som inte finns, som ingeting me andra ord. Ibland känner mig som ett berg som vem som helst kan se. Önskar någon kunde tala om för mig hur allt ligger till! Allt skulle bli mycke lättare då. Men varför tala om för någon vad man känner? Det kan ju vara jobbigt! Så svårt att sluta tänka på, men de kanske vore de bästa, eller? Känns som de inte kommer att hända nåt alla fall. Känns som allt bara kommer att rinna ut i sanden! Men de e väl så livet är, de e bara att gå vidare. Men det är så svårt, speciellt när de har bildats såna känslor inom mig som det gjort. Man kan inte bara glömma en person på en natt, eller kan man de? Ja trodde inte man kunde de. Men jag är ingen expert så fråga inte mig.

Nej nu ska jag hålla mina tankar inom mig, ni ska inte behöva läsa precis vad jag tänker!!

Torsdag 11 Februari

har varit i skolan hela dagen idag. inte jätte kul, men tiden gick alla fall. På eftermiddagen prata vi rövarspråket i basgruppen. vi hade jätte kul :) Tur att vi kom på att vi skulle skriva lite om de vi prata om, annars hade de blivit lite jobbigt i klassrummet.

Jojagog älolsoskokaror soskokivovsostotånongog. kokanonkoksose soskoka bobörorjoja soskokrorivova popå rorövovarorsospoproråkoketot. unondodroraror hohuror momånongoga sosomom foförorsostotåror vovadod jojagog soskokrorivoveror!!!

I morgon blir de tvätt å plugg!!
Puss puss


plugg idag

Sov ganska bra inatt, drömde inte så konstiga drömmer. De är skönt. Idag blir de att plugga hela dan, eller inte hela, de orkar jag nog inte. Men ska läsa klart de som ska läsas till i morgon. Jag ska bara (sa Alfons Åberg) kolla klart på Smallville innan ja börjar plugga...

Hörs senare under dagen. Puss!Puss!


Usch...!!

Tränignen var bra, men lite svår. Man blev inte så trött, men de krävde att man koncentrera sig , eller fokusera kanske passar bättre. De var mycke balans, å de tror jag är bra. Det var verkligen inte träningen som var usch.

det var nämligen så här, jag blir så trött/sur på männsikor som inte kan lyssna. har man sagt en sak så är de det som gäller. Det har inte ändrats bara för att de har gått en halvtimme. Fattar verkligen inte varför vissa har så svårt att acceptera. Men de e väl inget ja ska hänga upp mig på. Kan ju inte gå runt å vara sur på en männsika som jag inte känner. Helt onödiga krafter. Bättre att vara gald och positiv mot dom som jag känner

I morgon ska jag försöka att hinna plugga så mycke som möjligt, måste bli klar me läsningen. Sen ska ja försöka att börja skriva på texten som ska in nästa vecka. Men de jobbiga är att börja, men bara man kommit i gång så blir de lättare.

Jag saknar något/någon just nu. Men jag kan inte sätta fingret på vad/vem det är! Finns så mycke som jag skulle kunna sakna. En sak som ja vet att ja saknar är bruxtiden, å allt kul vi gjorde innan studenten! Saknar alla mina kompisar hemma. saknar dansen å människorna där. saknar familjen, allt bus me syskonen, middagar me föräldrarna. Så de är en del ja saknar, å eftersom ja vill plugga klart de här som ja börjat med så finns det nog inget att göra åt just nu.



Jag tänker på dig dag som natt
Förstår inte hur tankarna ska kunna försvinna
Men jag vill nog inte att tankarna ska försvinna
Eftersom jag tycker om dig väldigt mycket
Önskar att du tyckte om mig lika mycket
Önskar att det kunde bli vi
Men just nu verkar de mörkt på den fronten
Många säger att ja ska glömma han
Men hur ska jag kunna göra det när han har fastnat i mitt hjärta
Hoppas verkligen att allt löser sig mellan oss
Som sagt jag tycker om dig <3

Snart träning..

Har precis ätit hamgurgare me bröd (stekta hemma!) Det var riktigt gott. Men tyvärr slängde ja i mig de, de var dumt gjort. Men men.. Ska snart gå iväg på träning. Idag blir det ett nytt pass, Core bosu, vi får se hur de är. Det är kul att testa på lite nya saker.

Vi hade jätte kul i skolan idag. Vi har språkvecka just nu, så vi har suttit å gjort en massa ljud för att vi ska vet hur man man gör. De var riktigt roligt, hade någon kommit i klassrummet hade dom trott att vi var galna!

Nej nu ska ja byta kläder, berättar sen hur de går på träningen

Puss!Puss!

Bra helg

Har haft en jätte bra helg. I fredags åkte ja hem till mamma direkt efter skolan. Blev mycke bussåkande, men väl framme så blev de let´s dance o mys me syskonen. Lördag morgon gick ja upp tidigt å åkte pulka me Elin och Fredrik, sen lekte vi i snön, alla kläder var blöta men kul hade vi. Efter lunch typ så gjorde jag mig i ordning för att åka till kusin Johan. Blev en toppen kväll me trevligt sällskap å god mat/dricka. Blev en lång natt. Söndag, vakna tidigt å mådde skit. men får väl skylla mig själv. Men tack för en bra kväll. Kom hem vid femtiden, då mådde ja bättre så då blev de lite mat, som var hur gott som helst, me tanke på att de var de första ja åt på hela dan.

Idag tog ja lite sovmorgon, gick upp ungefär 9.15 Har ätit frukost å kollat på Smallville = hur bra som helst!! Ska sätta mig å läsa nu, till Tess kommer å hämtar mig kvart i 1, då ska vi träffas å ha Zloxyinvigning. Sen ikväll blir de yoga me Maria, de ska bli kul. har aldrig testat de förut.

Här kommer lite bilder från helgen!!
  <-- jag innan pulkabacken
 <-- Elin, tyckte de var jätte kul att åka
 <-- Elin och Fredrik
 <-- Upp-piffad å klar för fest

God morgon!

Drömde lite konstiga drömmar även inatt, jobbigt de där. Men förhoppningsvis betyder dom ingenting. Eller nåt betyder dom säkert men de var så overkligt så inget av de kommer att hända i verkligheten. Nu ska ja gå å göra mig klar för en heldag i E-tuna. Vi börjar me nytt ämne idag, nu är de språk som gäller i en vecka till. Undrar lite vad språk innebär egentligen, antagligen märker man de. Direkt efter skolan idag så ska ja träna me Maria, så det blir en lång dag idag. Men vi hörs ikväll när ja är hemma igen.

Ha en bra dag! puss!!


Ojsan

de blev lite konstigt me bilderna i förra inlägget men de får ni ta

Bra träning

Gick ner i snöovädret, för en gångs skull komm maria dit först, men de blev lite stressigt. Träningen var bra, han som höll i det var rolig. ja skratta flera gånger åt honom. även om han hade lite speciell musik, men de gjorde inget. Men nu är ja jätte trött blir nog att duscha snart så ja kan lägga mig å läsa lite. sen ska ja ja spela lite GH, eftersom ja ska lämna tillbaka de till malin i morrn. sen hoppas ja att ja kan sova, hoppas oxå att ja inte dörmmer lika konstiga drömmar som i natt. Man blir så förvirrad när man drömmer konstigt.

Här kommer lite bilder från skridskoåkningen

 <--Jag innan Tess kom å hämta mig         Juni och Malin var taggade --> 
<-- Malin och Tess

Melis..

de blev snabbt å annorlunda melis nu innan träningen. inte annorlunda men passar inte så bra ihop. hårmacka me kaviar, filmjölk me jordnötter å ett glas apelsinjuice. Kommer bilder från skridskoåkningen senare, nu hinner ja inte. ska ut i snön nu igen.

hörs sen! puss!

Skridskor?!

Nu har ja suttit å läst i över två timmar, de känns bra, de går framåt. Boken är intressant och rolig att läsa. har lite kvar att läsa men de hinner ja ikväll, å fresten ska den vara klar på fredag så hinner läsa lite i morrn me. Nu ska ja åka ner på stan å åka skridskor me brudarna. vi får se hur de går, de var ju inte igår man åkte sist. men hoppas att de blir kul. sen blir de träning me maria, känns som de var länge sen, fast de inte var de. Skriver å berättar sen om ja brutit nåt ben eller nåt ;)

pusspuss!!

Plugg idag...

Jag skulle ju gå upp tidigt å börja läsa idag, blev de så, NEJ!! Men de var skönt att sova mellan 11 och 12 timmar, känner sig ganska utvilad då. Nu ska ja väl sätta mig å läsa, så ja inte sitter här hela dan. fast de e så lätt gjort, de e så lätt att fasna.. men de ska inte bli så idag.

puss så länge

God natt!!

Nu ger jag upp för idag. Ska duscha sen blir de en stor kopp te, sen blir de att läsa lite i "världens dåligaste språk" innan ja somnar. Hoppas på en bra dag i morrn.

Go natt mina kära vänner! Puss!!

Kommentera?!

Jag skulle bli jätte glad om ni som läser va ja skriver kommenterar någonting :) Då blir ja mera peppad på att skriva :)


Plugg

Nu tänker ja inte plugga mera just nu, funderar på att läsa lite till innan ja lägger mig. Men den boken ja ska läsa då är inte så jobbig att läsa, å så behöver ja inte stryka under i den boken. de e skönt. Men va ja ska göra nu vet jag inte, kanske ta en kopp te å bara sitta å ta lugnt kanske. Eller kanske spela lite GH :D


 
Sähär ser Partyprinsessan ut när hon inte partar! :D

Mätt å ska snart plugga vidare..

Dagen i E-tuna var inte onödig, har haft jätte kul idag. Började när ja skulle gå ut ur porten, jag hör att de kommer någon i trappen. Men den som går i trappan hörde inte mig, så han blev jätte rädd när han såg mig stå där. Ja kanske e farlig, man kanske ska bli rädd för mig?! sen halkade jag ner till bussen, fy vad jag hatar när de e så hä halt. Men men överlevde alla fall de e huvudsaken. väl på bussen så sitter ja å malin å pratar, eller hon bara skrattar åt allt, fast de inte var så kul :D När vi hade gått av bussen å skulle gå till skolan, så ramla jag, tur att de inte var så många där. I skolan satt vi å prata i basgrupperna/studiegrupperna å diskutera boken vi har läst "små barns matematik" men de blev även att vi prata om annat:) Men vem har sagt att man måste vara seriös i skolan. Och är de nån som sagt så tänker ja inte lyssna på de. För man måste ha roligt för att orka med allt.

Slutade tidigt, de var skönt. När ja kom hem satt ja mig å läste, eller inte på en gång men efter ett tag. Har en hel del kvar att läsa så ska forsätta när ja skrivit klart, ska även diska innan ja fortsätter. Men ja ska bli klar idag har ja bestämt mig för, alla fall med den ena boken. Sen ska ja läsa en bok i morrn. Jag o några tjejer till har pratat om att åka skridskor i morrn, men ja måste läsa klart innan, ananrs blir de inget!! Jag tror ja måste sätta lite krav på mig själv, så ja blir klar me de som ska göras. Å inte göra en massa annat istället. det är alldeles för lätt att skjuta upp saker. borde finnas ett "botemedel" för de!!
Detta blev min middag idag, de ser inte jätte gott ut, men det var riktigt gott å enkelt :) de gillar vi.


Utvilad..?

Ja känner mig ganska utvilad idag. Nu ska ja gå å göra mig klar för att åka till E-tuna en halvdag. Känns lite onödigt att åka dit i tre timmar när själva resan tar två timmar. Men som ja sa igår de e dumt att missa något. Idag när ja kommer hem ska ja sätta mig å läsa. Men nu måste ja verkligen gå å gra mig klar, kan ju inte gå me pyjamas till skolan :) Men ni får ha en bra dag, vi hörs senare. Jag berättar då om de var önödigt att åka eller inte :P

Pusspuss

Utvilad..?

Ja känner mig ganska utvilad idag. Nu ska ja gå å göra mig klar för att åka till E-tuna en halvdag. Känns lite onödigt att åka dit i tre timmar när själva resan tar två timmar. Men som ja sa igår de e dumt att missa något. Idag när ja kommer hem ska ja sätta mig å läsa. Men nu måste ja verkligen gå å gra mig klar, kan ju inte gå me pyjamas till skolan :) Men ni får ha en bra dag, vi hörs senare. Jag berättar då om de var önödigt att åka eller inte :P

Pusspuss

De händer så mycke..

Jag vet att de var ett tag sen ja skrev, men det jar varit så mycke nu under dessa dagar. var på sittning på kåren i fredags de var jätte kul. Tack tjejer för en toppen kväll.

Sen blev de lördag å då blev de inte riktigt som ja hade planerat. Men de blev en jätte mysig dag me Maria, tack vännen för att du finns.

Igår söndag, så var pappa, karin å helena här. Det var jätte bra så jag slapp att vara själv. För de hade nog inte gått. Vi åkte till rusta å ikea å kolla lite, gick runt å bara va liksom. Sen åkte vi till Ica MAxi å ja storhandla lite. tack min älskade familj för att ni kom hit å gjorde min dag.

Å så är de måndag idag, hade lite sovmorgon, sen åkte ja till E-tuna å hade matte. De var riktigt tråkigt, men bäst att åka dit alla fall så man inte missar något. de kan bli så svårt på tentan då.

Hoppas de löser sig mellan oss. känns alla fall mycke bättre nu när vi har pratat me varandra. ja är beredd at vänta på dig. För ja har verkligen känslor för dig. Vill att de ska bli vi, så ja tänker ha tålamod!

Ska försöka att uppdatera oftare nu. om ja inte gör de så får ni påminna mig :)

Pusspuss

RSS 2.0