Förlåt att ja inte har uppdaterat

Har varit mycke den senaste veckan.

Torsdag: Tenta, var helt slut efteråt. somna halv nio på kvällen

fredag: Jag och Malin gjorde en roadtrip till mamma å hämta lite saker. Vi fick middag och vara barnvakt till Elin och Fredrik. Sen åkte vi hem till en kompis till Malin, Emma och spelade lite spel och hade de jätte trevligt. Kom hem ungefär vid ett

Lördag: Åkte och lämnade bilen som vi fick låna av Katrin. när ja kom hem igen så bakade jag matbröd å plockade undan lite här hemma. vid femtiden gick jag å mötte Sara vid bussen. Vi lagade mat å tog ett glas vin, mycket trevligt. Sen gjorde vi oss klara å så gick vi ner på stan å mötte Fredrik å tog bussen vidare till en förfest. Blev mera vin och mera trevligt den kvällen. Kom in till stan igen vid halv tolv kanske då gick vi till Bill&Bob den blev de donken, sen gick vi ham till Fredrik och dansade. Hade en super duper bra kväll.

Söndag: Om man dricker massa vin en lördag betyder de att man är bakis på söndagen, så kan inte skriva så mycke om denna dag.

Måndag: Föreläsning i E-tuna, ganska tråkig, men hade bara halv dag så ska inte klaga. På eftermiddagen så satt vi i studiegrupperna å prata lite grann. när ja kom hem var ja jätte rastlös å hade tråkigt. Men de var inte så länge, på kvällen gick ja hem till Fredrik å kolla på film.

Tisdag: Åt världens bästa frukost, glass, en rostad macka me mjukost på å ett glas saft som smakade baccardi äpple. hel tokigt var de. Men skönt att man kunde gå upp 20 i 8 när man skulle åka me kvart över åtta bussen. träffade studiegruppen på förmiddagen å prata lite om temaarbetet vi ska göra. vid lunch börja ja känna mig snurrig och fick ont i huvudet, jag trodde att de var för att ja åt så "bra" frukost, men de var så efter att ja hade ätit lunch me. orkade inte lyssna på informationen vi fick på eftermiddagen, men ja var kvar iaf. sen somna ja klockan sju på kvällen, och sov fram till 8 på morgonen, helt sjukt att man kan sova så länge.

Onsdag: Huvudvärken är fortfarande kvar, helt skumt. fast nu börjar de bli bättre, tog en ipren i morse för att ja skulle orka vara i skolan. det gick bra i skolan idag, kände att vi kom någon vart. när vi var klara i skolan så gick jag till stadsbiblioteket för att låna några böcker till temat. nu på kvällen har ja bara suttit här å gjort ingenting. ska sova aldelles snart.

Längtar till fredag nu, då ska ja pierca mig, men lite nervös är jag. i morgon åker ja hem till pappa efter skolan. blir borta hela helgen, så få blir en sammanfattning på söndagkväll

PUSS

Glad idag

Tog lite sovmorgon idag, de var skönt. Träffa Malin i skolan vid 10, sen har vi suttit å pluggat hela dagen. Känner mig helt borta i huvudet, men de känns ändå ganska klart inför morgondagen. Känner att det kommer att bli kul att srkiva tentan, även om den kommer att bli lång. Men man får skriva ganska fritt, dee skönt.

Även om ja känner mig trött i huvudet så känner jag mig glad. Det finns en människa därute som gör mig glad. Allt blir så mycke lättare när man känner sig glad. Och så ser jag fram emot allt roligt som kommer att hända i vår. Allt i mitt liv känns så bra just nu.

När jag flyttade hit till Västerås så hade jag ett mål, och ja känner att ja har nått upp till de. Mitt mål var att börja ett nytt liv och lära känna massa nya männsikor, och ja känner att jag är på väg i rätt riktning. Ett nytt liv lever jag helt klart. Och jag har funnit många nya vänner och fler kommer de att bli. Visst saknar ja familjen å mina gamla vänner men de e inte alls på samma sätt som förra terminen. Allt är så bra just nu!!


Kan man må bättre?

Jag känner mig så glad å uppåt just nu. Vill att mitt liv ska fortsätta så här.

Har suttit i skolan med Malin hela dagen idag. Vi träffades 9.15 sen satt vi till 16.00 Bra jobbat! Sen kom en jätte trevlig person och gjorde oss sällskap ett tag, vi satt å prata lite. Sen var ja tvungen att gå, skulle nämligen å träna. Han visa mig en väg genom centrum som gick mycke fortare, tack för de och även en jätte trevligt liten pratstund. Idag blev det Yoga träning, det är så skönt att koppla bort alla tankar.

När jag kom hem från träningen så blev det lite bakning, blev bak bröd, när ja skrivit klart ska ja ta en kopp te å en nybakad macka. sen blir de duschen, å sen blir de sova, så ja orkar upp å plugga i morrn me. Malin och jag ska ha en "date" i morgon me. vi får se om vi sitter hela dagen i morrn me.

Jag längtar så himla mycke till helgen nu!! Först ska ja träffa Sara, så kul att hon kommer hit. Sen ska ja träffa han som det ser ut nu, de ser ja verkligen fram emot. tror ja kommner få en kanon helg!

God natt!!

Möblerat om :)

Började dagen med en promenad till affären där vi köpte mjölk, jäst, margarin och bananer. Det var precis vad som beövdes för middagen idag. När vi (jag och karin) kom hem igen så börja vi städa lite grann, eller de blev en hel del. Har möblerat om lite grann, känns så vårigt här nu. Det kommer in mera ljus å jag kan använda mitt matbord lite mera. Så tack för hjälpen Karin, även om du kanske inte har gjort så mycke, men hade inte du varit här så hade de inte blivit gjort. Det kommer bilder när jag har lagt in dom i datan :)

Nu snart blir det Melodifestivalen å chips. Är verkligen hur trött som helst nu efter denna dag. Men de är det värt, helt klart. nej nu struntar ja i detta.

Ha en bra kväll!!

Underbar dag!!

Började dagen med lite sovmorgon, kände att jag behövde de, med tanke på att ja har gått upp tidigt varje dag denna vecka. Hade planerat att jag skulle pulgga lite innan ja gick ner på stan men så blev det inte. Nere på stan  blev de fika, de var jätte mysigt. Sen gick vi runt i solen och hade de jätte bra. Det har varit en riktigt mysig dag. Det blev inga pinsamma stunder, de var så skönt att man slapp de.

Nu är Karin här,snart blir det lets dance!!

oj oj oj..

Förlåt att jag inte har skrivit något sedan i fredags, men ja uppdaterar nu...

Fredag: Var i skolan,minns inte riktigt nu om de var bra eller dåligt. Men de var säkert bra. När vi sluta vid tre så kom Juni och hämta mig, Tess, Malin och Carro vid skolan. Vi packa in våran packning och oss själva i den lilla bilen, men vi fick plats. Malin var våran kartläsare, vi kom fram till rätt ställe alla falla. När vi kom till E-tuna var de incheckning å så åkte vi till sovsalen och lämna våra saker. När vi hade gjort det så gick vi ner på stan och åt lite. Eller först gick vi till godislandet och systemet. När vi kom tillbaka till sovsalen så var det dax att göra sig klar för kvällens bravader. Kvällen började med en såkallad poängjakt, man skulle leta efter olika saker, allt i från ägg till stringtrosor. Sen var det lite saker man skulle göra me å de var allt i från dansa tango till att strippa. Vi gjorde inte allt. När poängen var plockade så gick vi vidare till Harrys för att dansa å ha kul hela kvällen. Å kul hade vi :) Ungefär vid halv två två så gick vi tillbaka till sovsalen. Malin, Tess och Juni gick innan så ja trodde dom skulle sova när vi andra kom tillbaka, men de gjorde dom inte. Så de blev lite mys på madrassera med godis och snack. När klockan var halv tre ungefär tyckte dom andra tejerna att de var dax att sova, men de tyckte inte ja. Så ja följde me en kille som skulle köpa cola, men de blev ingen för de enda ställe som var öppet tog inte kort å vi orka inte ta ut pengar så vi gick tillbaka å satt oss å prata me några andra. Klockan var nog nästan halv fem innan vi la oss. Sova kunde ja inte göra den natten, tror ja sov max 1 timme. För de första låg vi tre stycken på en madrass och för de andra så blev det aldrig tyst.
   Lördag: Vaknar, eller de e ju fel, eftersom ja inte sov. När klockan ringde så var de dax för frukost och så var vi tvugna att packa ihop våra saker, eftersom sovsalen var dubbelbokad. Ja hade verkligen ingen energi alls, men de gick bra alla fall. När vi var ihop-packade så gick vi till ängen där tävlingarna skulle vara. Det var jätte tur att det var fint väder för då kunde vi sitta å sola i två timmar, som var hur skönt som helst. Vi satt även och prata me alla andra som var där, kul att lära känna lite nytt folk. Tävlingarna börjar. Zloxy som är vårat lag började med att spela kubb-stafett. Det var kul, men de var ganska jobbigt eftersom det var snö upp till knäna. sen var det dax att förflytta sig med hjälp av drickabackar, de var inte de lättaste men det gick bra. Sen blev det en hinderbana där man först skulle springa över däck, sen skulle man krypa genom en tunnel. Efter det var det dax att lapa filmjölk, de var inte gott eller roligt. sen var det bara att svara på frågan som följdes av en häxblandning som skulle drickas. som avslutning på hinderbanan så skulle man blåsa upp en kondom tills den sprack. På nästa station  skulle man svepa dricka och sen blev det sörmländsk-julafton. Vi tänkte att de e lika bra att ta den andra drick-stationen direkt efter så de gjorde vi. Där skulle man dricka en cider/öl/dricka samtidigt som man fjäskade för ledaren. sen var det dax att leta efter prylar i snön med förbundna ögon, men den hoppade jag över, för ja får typ panik när man ska göra något sånt. på slutstationen skulle man åka skidor tsm, de var inte de lättaste me lite alkohol i kroppen. men det gick hyfsat bra. När tävlingarna var slut gick vi hem till Carolina för att förfesta lite, eller ja var tvungen att lägga mig en stund, för ja var verkligen jätte trött, men de var väl inte så konstigt. Sen gick vi till en nattklabb för sittning. Sen blev det att dansa halva natten. det var en helt underbar kväll. resten av tjejgänget åkte hem på natten, men lilla anna sov kvar en natt till. när ja å några till kom tillbaka till sovsalen så blev de lite efterfest, till vi tappa en flaska i golvet. har ingen aning va klockan var när vi gick och la oss. denna natt sov jag som en stock.
   Söndag: Klockan ringde vid nio, å de var bra eftersom de gick ett tåg hem vid tiotiden, nästa gick inte förens vid tre. vi var ett gäng som tog tåget hem. eller först fick vi åka till Arboga för att byta tåg där, men tror inte att tåget kom på en gång, vi fick sitta å vänta nästan en timme. men men.. var riktigt trött när ja kom hem, ja orka inte göra någonting, satt bara å titta typ. jag var inte så bakis men ja var så trött. men det var en riktigt lyckad helg.
   Måndag: först var det skolan. vi fick sluta 11 istället för 4 det var riktigt skönt, med tanke på att jag var lite lagom trött, eller ganska mycke trött. när ja kom hem blev det en timmes promenad med tess, sen orkade inte jag göra mer den dagen. la mig i sängen för att sova vid åttatiden, och ja somna me, de var bra. annars hade jag aldrig överlevt tisdagen.
   Tisdag: Skolan i dag, de blev heldag, fast bara till tre. men de betyder ju inte att man kommer hem tidigt för de. Tess körde hem mig från skolan, jag var hemma vid kvart över fem, så var det bara att ta något att äta så man skulle orka träna. gick iväg till träningen som började 18.45 det var riktigt skönt att träna efter helgens bravader. Det var en person som gjorde min dag, tänker inte säga vem. men är glad att du finns, det var du som gjorde att ja kände mig glad hela dagen.
   Onsdag: Skolan idag var jätte tråkig. jag har varit trött å grining. men på insidan har ja ändå känt mig glad, det är nog tack vare dig! hoppas de blir roligare i skolan i morgon. så man orkar liksom
   jag längtar så till fredag nu, men ändå är ja lite nervös, va kommer att hända va kommer inte att hända.

Nu ska ja nog gå å lägga mig så jag orkar en dag med dramapedagogik i morgon. jag lovar att jag ska uppdatera oftare så det slipper bli så här långa inlägg, de blir bara jobbigt att läsa. God natt!! Puss


Fredag idag!

Sitter och har precis ätit frukost, ska snart göra mig klar för att  gå till skolan. Idag ska vi vara i V-ås det är skönt, för man kan sova lite längre. Idag blir de litteratur-seminarium.

Igår hade ja jätte mycke att göra hann inte ens blogga
* Sy klart mitt namn på ovven - Check
* Läsa klart i boken - Check
* Packa - Check
* Färga håret - Check
* Diska - Check
* Duscha - Check
* Träna - Check
* Handla - Check

I eftermiddag ska jag åka till E-tuna för att vara där hela helgen så kommer inte skriva förens på söndag igen. Men lovar att uppdatera med bilder och lång text då. Lovar att berätta om helgens bravader.

Nu hinner ja inte skirva mer måste göra mig klar nu.
Men hoppas ni får en bra helg!
Puss p kram

Förklaring kanske!?

Ni kanske vill ha förklaring till rubriken "Blod, svett och tårar"

Blod = För ja gjorde illa min tumme när vi skulle gjuta

Svett = Det var varmt när vi gjorde krokarna

TårarSkratt, så de var glada tårar

Blod, svett och tårar!

Nu har ja varit lite dålig på at uppdatera. Men min data har inte varit på min sida nu under ett par dagar.

Måndag: Var på reningsverket på förmiddagen, de var äckligt! På eftermiddagen var det en jätte tråkig föreläsning.





Tisdag: Träffa Zloxy-tjejerna. Hade en jätte trevlig eftermiddag!! Tack tjejer!!

                                                              Innan ja åkte så kom 14-isen fram lite.
                                                           (gamla vanliga Anna är på väg fram igen)

 







 

 

Onsdag: Studiebesök i E-tuna riktigt roligt 

       Taggad för att gå ut i de kalla vädret för att gå till bussen. 
       Idag var det den tidiga bussen som gällde. 
        Med andra ord så gick ja upp kl. 5 i morse


                                                    Började dagen med att göra papper
                                                                                             ---------->



                                                               Det blev ganska bra tror jag
                                                                      Resultatet ---------->






                                                                                                  Måste hänga på tork






Sen skulle vi trycka våra namn med guldfärg




Nehe hitta Anna en spegel, det brukar hon inte göra


                                                                                  "Du gjorde en ängel,
                                                                                     precis som du är"

                             Inte världens snyggaste men de blev en krok








RSS 2.0