God morgon!!

Nu har ja precis ätit frukost. Snart ska ja gå till bussen och åka till E-tuna för en hel dag med matte och fysik. Kommer hem halv fem ungefär. Ha en bra dag!

Puss!! Puss!!

Bakning...



Köpte nya skor i fredags :) Love It!!



Denna goda kaka står i ugnen nu!! Ska bli gott :)

Ska sova tidigt idag. Måste få tillbaka mina tider på kvällarna. Har verkligen jätte svårt att komma upp på morgonen. hoppas de blir bättre snart. Ska vänta på att kakan ska bli klar sen blir de duschen. Sen blir de att äta lite kaka, sen blir de sängen.

Puss! Puss!!

Onsdag

Sitter å funderar på va ja ska äta till lunch. Har varit upp till skolan å träffa Malin en stund. Vi plugga inte så mycke, men vi fick lite gjort alla fall. Jag skulle behöva åka å handla, orkar verkligen inte gå, speciellt inte i detta väder. Sen vill ja åka till Hälla å handla de blir tungt att bära matpåsar ända därifrån. KAn inte någon komma hit å handla me mig? (med bil såklart) Nej ska man försöka att hitta nåt att äta till lunch.

Puss så länge

Torsdag

Igår vart de verkligen en toppenkväll. Tack underbara Maria för de! Hoppas de bilr fler såna kvällar. Men att må så här dagen efter är alltid lika tråkigt, men får väl skylla mig själv. Är lite seg idag.. Men ikväll blir de träning alla fall :) Kan ju inte låta bli att träna bara för att man är lite hangover! Och eftersom ja blir borta hela helgen så måste ja träna känner jag, blir så långt hopp annars. Å vi har ju sagt att vi ska försöka att träna minst tre dagar i veckan. Å de blir tre om ja tränar idag, ska nämligen åka till Alunda och träna på söndag, längtar!!

vad ska jag mer göra idag, jo jag ska sätta mig och läsa. Blir att läsa "små barns matematik" inte världens roligaste kanske, men måste. fast den verkar inte vara så svårläst, osm tur är. Fast innan ja sätter me å läser så vill jag duscha, å så ska jag funderar ut någon mat att äta innan ja går ner till träningen. Sen när ja kommer hem från träningen blir de att packa lite, måste ju ha lite kläder me mig om ja ska till uppsala.

Pöss så länge!!


God morgon

Eller ska man säga god förmiddag?! Gick upp för en timme sen ungefär, satt mig framför tv:n å åt frukost. När jag har klätt på mig ska jag diska lite grann sen ska jag sätta mig och läsa till Maria kommer hit. Sen blir de chil hela dan :)

Jag har pratat om att ja ska göra om här, men de blir inte så, inte nu alla fall. När jag räknade på min ekonomi så lät de jätte bra att köpa en bäddsoffa nu, men då räknade jag inte in att köpa böcker för 2100. Men känner att böckerna är viktigare än soffan. Så soffan får vänta till nån gång när jag har råd. Men kan nog lägga undan lite på sparkontot iaf. Men de e ju ganska bra här nu, men ja skulle så gärna ta hem mitt vitrinskåp, men de får me vänta, för nu får de inte plats.

Nej här kan man inte sitta hela dagen, nu blir de att göra sig klar. Ha en bra dag!

Puss

Säng dax

Nu sitter jag och lyssnar på musik, är verkligen hur trött som helst. Men ser verkligen fram emot resten av veckan. Ska träffa Sara på fredag, de blir fika å massa skitsnack:) Me like! Sen åker jag hem till <3, blir kvar där hela helgen. På söndag funderar jag på att åka till Alunda å dansa lite. Saknar alla där så mycke, så måste träffa dom. Sen saknar ja att dansa me, så jag tar me dansskorna alla fall :) Så får vi se vad som händer. Men nu ska jag gå å göra mig klar, sen blir de sängen. Önskar att <3 kunde vara här å mysa me mig, men de får bli i helgen istället. 

God natt o sov gott! Puss!!

19/1-10

Jag känner mig så glad just nu :) Sitter å planerar resten av veckan:) I morgon ska ja träffa Maria, hoppas på en trevlig dag/kväll. Sen i helgen blir de att åka till uppsala:) Längtar så mycke, till båda  dagarna!! Hoppas de blir toppen..

Puss!!

19/1-10

Nu är de snart dags att laga lite mat, eller de blir att värma lite mat idag. Har en matlåda i kylen så tar den. De e så skönt när man har en micro, då kan man spara matlådor å äta. Tror de är tacopaj i den jag tänkte äta idag.

Var i skolan och träffa studiegruppen idag. Fast de börja inte så bra, jag försov mig lite grann. Men de gjorde inte så mycke. Vi gjorde klart uppgiften alla fall. När vi var klara gick ja ner på stan å köpte kurslitteratur. Sen tog ja en tur till gina me, köte lite kläder. Gick även till kicks för att köpa lite nytt smink.

Sen jag kom hem från skolan har jag bara suttit här, tur att man kan göra de ibland.. Nu ska j värma pajen




Älskar verkligen denna! <3


NY BLOGG!!

Ja här är min nya blogg. Hoppas att den kommer att fungera bra.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0