Torsdag!!

vad har de tagit åt mig, har inte uppdaterat på en månad. Men har knappt varit hemma den sista månaden.

För de första skulla ja vilja skylla på att det är mycke i skolan, sen måste ja nog skylla på att jag inte har varit hemma på den senaste tiden. varför vara hemma när man kan vara borta?

Ska försöka att vara duktig och komma igång me skrivandet igen, fast jag kan inte lova någonting.

Fredag: Ska städa och träna på dagen, sen på kvällen ska vi grilla hos en kompis, senare på kvällen går ja ner på stan. Det är sista april :)
Lördag: Blir nog att plugga
Söndag: Plugga
Måndag: Skolan på dan. Sen klockan 17 är de generalmöte. Sen på kvällen blir de att hjälpa Tess att flytta :)
Tisdag: Skolan
Onsdag: Skolan, sen på eftermiddagen ska jag och Malin vara modell för en dag.
Torsdag: Skolan
Fredag-Söndag: GOTLAND!! Längtar så mycke, de kommer att bli askul

Känns som de inte är så långt kvar till sommarlovet nu, eller juste de heter inte sommarlov när man går på högskolan.. Hoppas att jag får jobba mycke i sommar :) så man får lite pengar så man kan köpa en ny dator och en ny soffa. Vill ha en ny me tanke på att jag ska flytta i sommar. Hoppas jag får vara ledig runt den 1 juli, skulle underlätta om man ska flytta då. Ser verkligen fram emot att flytta. Ska bli så skönt att bo så centralt och ha allt nära. Både skolan, stan och massa kompisar! Kommer att må så bra, när jag alltid har människor runt mig :)
När jag flyttar så måste ja hålla lite mera ordning, för då kan man få besök när som helst på dygnet, och då måste de vara städat känner jag. Men en sak som jag inte förstår är hur de kan bli så stökigt trots att man inte är hemma, men de e väl kanske spöket laban som är här med sina kompisar.

Anledningen till att jag inte är hemma så mycke, är att jag har träffat en speciell person, som snor min uppmärksamhet hela tiden. En riktig tjuv är han :) Fast ja tycker om han iaf <3 blir så skönt sen när ja har flyttat, då kommer vi att bo jätte nära varandra, de e nice :)

Nu vet ja inte riktigt va ja ska skriva om! Om det finns något som ni tycker att ja ska skriva om får ni gärna säga till, så ja kan få lite inspiration till att skriva igen. Det är ju så skönt att skriva av sig ibland, hoppas de blir oftare igen

Puss

RSS 2.0